top of page

Kremlicza Levente

Képernyőfotó 2021-01-25 - 15.41.56.png
  • Instagram
  • Facebook Round

Kremlicza Levente vagyok, erőnléti edző és funkcionális tréner. 

A sport gyerekkorom óta meghatározó az életemben, nyolc évig versenyszerűen szertornáztam, amit egy térdsérülés miatt abba kellett hagynom. Később a súlyzós edzés és a küzdősportok felé indultam, és a súlyok azóta is megmaradtak. Ezek mellett sok sportágat próbáltam, űztem egy ideig, ilyen a terepkerékpározás, sziklamászás, terepakadályfutás. A futás korábban kiegészítő edzés volt a többi mellett, de közel négy éve már ez a fő az életemben, 2017-ben teljesítettem az első maratoni és ultratávomat, és azóta is inkább a hosszabb távokat futok, terepen és aszfalton is. 

Hét éve döntöttem úgy, hogy edzőként kamatoztam a tapasztalataimat, ekkor szereztem csoportos fitnesz instruktori végzettséget, eleinte saját testsúlyos edzést oktattam, később a funkcionális vonal felé mentem, funkcionális tréneri továbbképzést végezetem. A hétköznapi fitnesz mellett egyre jobban elkezdett foglalkoztatni az amatőr versenysportolók edzése is, így erőnléti tréner képzésre mentem, és a táplálkozástudományt is komolyabban tanulni kezdtem. Aktívan három éve foglalkozom versenyzőkkel, eleinte street workotusokat és küzdősportolókat edzettem két éve kezdtem el futókkal foglalkozni. A futók számára kialakított funcionális edzés az egyik fő területem, emellett kezdő- és középhaladó sportolóknak futóedzésterveket is írok. Több hobbi maratoni és ultrafutó is edz nálam, és eredményes OCR versenyzőkkel is dolgozom együtt. 

A hitvallásom, hogy eredményt komplex, kemény, de élvezhető edzésekkel lehet elérni. Nagyon fontosnak tartom a kommunikációt a sportolóimmal, szeretem ismerni őket, mert hiszem, hogy csak így lehet valóban egyéni és minőségi edzéseket írni számukra.

Amiben segíteni tudok: 

Otthoni és kültéri funkcionális erősítő edzések sportágspecifikusan.

Bel- és kültéri személyi edzések (funkcionális edzés, street workout)

Ocr alapozó erőnléti edzések.

Táplálkozási tanácsadás

Mozgásfejlesztés, mobilitási és tartáshibák javítása. 

bottom of page