top of page
Charity Athletes Program
(C.A.P.)

Legyél Te is jótékony, támogató sportoló! 

A magánszemélyként felajánlott támogatásod levásárolható a CAP-ot támogató partnereinknél!

A magyar amatőr sportolók több sportágban is igencsak kimagasló eredményeket érnek el, nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt időszakban több ízben állt dobogón magyar sportoló és szólt a Magyar Himnusz a versenyzőinknek köszönhetően. 

 

Legtöbb esetben, mivel nem profi sportolókról van szó, tudni kell, hogy ezek a sportolók a saját szabadidejük és anyagi keretük terhére, esetleges minimális támogatással érnek el ilyen kimagasló eredményeket, így szerezve még több ismertséget hazánknak is.

 

Számukra nyújtandó támogatási keret elérése érdekében indítjuk el a Charity Athletes Programunkat, amely lehetőséget biztosít a programban résztvevő versenyszervezőknek és versenyzőknek, hogy támogatást nyújthassanak a sportolóknak az MFSE és a CAP céljainak. 

 

A CAP két legfontosabb célja: 

 

A támogatás lehetséges módjai:

  • A chip letéti díjjal rendelkező versenyeknél a letéti díj összegét a versenyző felajánlja a CAP részére.

  • A chip letéti díjjal NEM rendelkező versenyeknél a versenyzők egy FIX összeggel (min. 2000,-) támogathatják a CAP programot.

 

Miért jó a támogató versenyzőknek:

  • Bármelyik felajánlás esetén a versenyző egy 2000,- forint értékű kupont kap, melyet felhasználhat a támogató partnereknél. A felhasználási feltételeket minden esetben a támogató partner szabja meg, melyet az alábbiakban találsz.

 

Felhasználási lehetőség és feltételek: 

A kuponok felhasználhatók a CAP támogatóknál személyesen a rendezvények helyszínein vagy az üzleteikben 10 ezer forint feletti vásárlás estén.

Támogatói partnerek:

(A partnerek egyénileg is szabályozhatják a feltételeiket, ezért vásárlás előtt kérjük tájékozodj!)

 

Versenyeket szervezel? Csatlakozz a programunkhoz!

  • Rendezvények nélkül a program nem tud működni, ezért együttműködésedért cserébe elsőként van lehetőséged megjelölni azt a civil szervezetet, amelyet támogatni szeretnél a versenyén befolyt összeg felével. Amennyiben nem rendelkezel ilyennel, tudunk javaslatot tenni.

  • A támogatásod kommunikálásával pozitív képet mutathatsz a potenciális résztvevők felé, így növelve az esetleges nevezői létszámot.

 

Nem szervezel versenyeket, de szívesen támogatnád céljainkat?

  • A CAP-al azonosulni vágyó kis és nagyvállalatoknak lehetősége van anyagi és/vagy kuponelfogadó partnerként a csatlakozásra. Anyagi támogatás esetén elsősorban elismerés, vagy köszönet nyilvánításra szolgáló tárgyakat készítenénk a támogató sportolók részére, növelve a támogatói létszámot és a program ismertségét. Pl. oklevél vagy kitűző, vagy egyéb díjak, év kiemelkedő versenyszervezője, vagy támogatója a CAP program keretén belül.

Keresd a rendezvényeken
Támogatottak
uromi_allatotthon_logo_smooth.png
bottom of page